Svijet Vijesti

Modri stigli u Međugorje i odmah otišli na trening

Dinamo je, kao i uvijek, ugodnom vožnjom nešto prije 15 sati stigao u Međugorje gdje su Modre dočekali tamburaši i prava fešta, no nakon kraćeg druženja igrači su otišli na trening.

Trojica na poštedi

Odvojeno od ostalih prvi trening u Međugorju odradili su Duje Čop, Ante Rukavina i Alen Halilović. Rukavina ima manje probleme s tetivom, Čopa “muči” udarac iz Turske, a Halilović ima istegnuće zbog kojeg će sljedećih dana raditi po posebnom programu

Ima nešto posebno u odnosu Dinama i Međugorja. Ljubav i poštovanje ljudi iz ovog kraja prema najboljem hrvatskom nogometnom klubu doslovno se može osjetiti na svakom koraku, a prava erupcija oduševljenja dogodila se kada su Modri stali pred Villu Reginu, svoju “bazu” u Međugorju. Tamburaši su zasvirali, počelo se pjevati, prolomio se gromoglasni pljesak, a Modri su par minuta po dolasku proveli u druženju s okupljenim navijačima. Ipak, Dinamo je u Međugorje došao na pripreme pa su se igrači ubrzo vratili u autobus i krenuli na trening.

Nakon nešto više od 5 sati provedenih u autobusu, igrači su odradili lakši trening, a naglasak je bio na rastrčavanju. Modri su tako imali nekoliko trkačkih dionica, ali se isto tako igralo i ševe. U svakom slučaju, igrači su na terenu proveli oko 90 minuta, a već u srijedu ih čekaju dva naporna treninga – piše na službenoj stranici Dinama.