obavijstivjera

OBAVIJESTI iz Župe sv. Mihovila Tomislavgrad: U utorak je svetkovina svetog Josipa, zaručnika BDM

Sljedeća nedjelja je Cvjetnica – Nedjelja muke Gospodnje. Taj dan neće biti svete mise u 12 sati, a ostale mise su po ustaljenom nedjeljnom rasporedu. Svečano pjevanje Muke biti će na pučkoj misi u 10:30. Na svim svetim misama biti će blagoslov maslinovih grančica.

Na Cvjetnicu ćete, prije svih svetih misa, moći kupiti maslinove grančice od naše udruge Kap ljubavi. To je akcija koja traje već 25 godine pa se nadamo da ćete se i ove godine odazvati i podržati rad ove udruge koja se brine za bolesne, stare i potrebite.

U utorak je svetkovina svetog Josipa zaručnika BDM. Sveti Josip je zaštitnik Crkve, hrvatskog naroda i naše Mostarsko-duvanjske biskupije.  Sv. mise su samo u Tomislavgradu u 7:00 i 18:00 sati.

U utorak, na svetkovinu sv. Josipa, počinje i pobožnost 13 utoraka sv. Anti. Od 17:30 molimo svetu krunicu, za vrijeme koje imate mogućnost za svetu ispovijed, u 18 sati slijedi pobožnost sv. Anti i sveta misa.

Velike zajedničke ispovijedi za našu župu:

  • Srijeda, Širokovac u 16 sati, Kovači u 17 sati i Stipanići u 18 sati.
  • Subota, Tomislavgrad u 11 sati.
  • Cvjetnica, Tomislavgrad u 17 sati.

Isto tako, ispovjediti se možete svaki dan u našoj bazilici prije jutarnje i večernje svete mise pa vas molimo da ne čekate zadnji dan i ne stvarate nepotrebnu gužvu.

U petak je pobožnost puta križa po ustaljenom rasporedu.

Vjeronauk za krizmanike je u redovitim terminima.

Ministrantske susrete nećemo imati do subote poslije Malog Uskrsa, obavijesti su iz Župe Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com