TG Vijesti

OBAVIJESTI iz Župe svetog Mihovila Tomislavgrad: Ovaj tjedan započinju velike ispovijedi za Božić, objavljujemo raspored

U sljedeću nedjelju je Četvrta nedjelja Došašća, svete mise su po ustaljenom rasporedu. Kao što smo već najavili, danas je bila nedjelja Caritasa.

U tijeku su svete mise zornice svaki dan, osim nedjeljom. Prije svete mise zornice imate priliku za ispovijed.

Ovaj tjedan započinju velike ispovijedi za Božić prema rasporedu:

u subotu u 11 sati, bazilika Tomislavgrad;

u nedjelju u 17 sati, bazilika Tomislavgrad.

U četvrtak je redovita večernja sveta misa. U 17.30 je molitva krunice, u 18 sveta misa i klanjanje od 18:30 do 19:30. Mogućnost za svetu ispovijed imate od 17:30.

Zbog velikih ispovijedi završavaju redoviti susreti ministranata, a nastavit će se u siječnju.

Vjeronauk za krizmanike je u četvrtak i petak. Osobito skrećemo pozornost roditeljima da pojedini krizmanici neredovito dolaze na vjeronauk pa provjerite gdje su bila vaša djeca.

Vjeronauk za prvopričesnike je završio i nastavit će se u veljači.

Pretplatnike katoličkog tiska molimo da se jave u župni ured kako bismo na vrijeme mogli ostvariti preplate. Posebno preporučamo naš domaći tisak Naša ognjišta.

Večeras poslije večernje sv. mise ispred bazilike ćemo upaliti treću adventsku svijeću, a Frama će nas počastiti kuhanim vinom, čajem, kobasicama i palačinkama. Pozivamo sve župljane da nam se pridruže, obavijest je iz Župe sv. Mihovila Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com