Svijet Vijesti

Odabrali smo za vas: Nije mogla reći ‘ne’ – bravo, mladiću!

Ne samo da je voljena dama pristala postati gospođa Hulbert, rezultat truda i mašte zaljubljenog Matta se toliko svima svidio da je trenutačno najgledaniji video u svijetu Matt Hulbert dugo je smišljao kako na ‘cool’ način zaprositi voljenu Janice i u tom je na kraju uspio.

I to još kako! Ne  samo da je voljena dama pristala postati gospođa Hulbert, plod njegovog truda i mašte se toliko svidio ljudima da je u ovom  trenutku to najgledaniji video na svijetu. Osim što je skladao prigodnu pjesmu, Matt je digao na noge čitavu vojsku prijatelja i članova obitelji, koji su Janice redom u videu poručivali koliko je vole i koliko im znači.

{youtube}yCDzIEeZThQ{/youtube}

Posebnu su ulogu odigrali njezini najbliži jer ih Janice rijetko viđa otkako je prije sedam godina preselila u Veliku Britaniju, pa se Matt potrudio da i njih vidi i čuje, da dozna što oni misle o vjenčanju. Pobrinuo se za i za poseban šlag na torti, pa za uslugu zamolio Zacha Braffa, koji se rado odazvao pozivu.  Svjestan koliko obožava seriju ‘Stažist’, budući je suprug znao da će voljenu iznenaditi i razveseliti sudjelovanje slavnoga glumca, da će joj i tako dati do znanja da je silno voli i da je za nju spreman mnogo toga učiniti.