TG Kultura/Zabava

Petra Dukić, ljepotica iz Brišnika-Tomislavgrada, na revijama Sajma vjenčanica

Prošlogodišnja pobjednica  natjecanja ljepote „Lice s naslovnice“ , Petra ovog vikenda sudjeluje na revijama u Mostaru

Već smo javili da je sinoć u sklopu 3. Sajma vjenčanja  u Trgovačkom centru Mepas Mall Mostar održana humanitarna gala modna revija. I ne samo ova revija, nego ih je od petka uvečer održano četiri i još će jedna biti večeras. O tome nas je kratko izvijestila, ali i o svojim dojmovima rekla, duvanjska ljepotica iz Brišnika-Tomislavgrad, Petra Dukić, inače studentica prava u Splitu.


-Baš mi je lijepo ovdje u Mostaru, ponovno se sresti s djevojkama s prošlogodišnjeg izbora  za „Lice s naslovnice“, pa ponovno biti u društvu Anice Kovač, baš se ugodno osjećam. Nosila sam četiri revije, a večeras  će biti i peta. Sinoć je bila Modna revija i humanitarna večer,  a meni  je posebno drago sudjelovati na humanitarnim priredbama. Sve je savršeno organizirano, ja više nemam onakvu tremu kao prošle godine, već sam nešto naučila o manekenstvu, kako hodati, kako istaknuti ono što nosim. Na večerašnju reviju stiže cijela moja obitelj i vjerujem da me neće zbuniti-kazala nam je Petra, a na pitanje kada dolazi u Brišnik rekla je da, vjerojatno, odmah ide u Split, gdje je čekaju obveze na fakultetu, ali da će nam poslati slike s Revije.
Poželjeli smo ovoj lijepoj, ali i skromnoj djevojci iz Donjeg Brišnika, uspjeh u manekenstvu, ali i na studiju!

Tekst: www.tomislavnews.com

Foto: TN i Tomo Miličević, donosimo Petrine fotografije s Izbora za „Lice s naslovnice“, a uskoro stavljamo nove, aktualne!