BiH Vijesti

Sajam vjenčanja i humanitarna modna revija u Mostaru

U sklopu 3. Sajma vjenčanja sinoć je u trgovačkom centru Mepas Mall Mostar održana humanitarna gala modna revija.

Prilog od prodaje ulaznica namijenjen je odjelu Pedijatrije i porodiljstva Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.
Na reviji, koju su nosile i osobe iz javnog života, predstavljeni su najnoviji modeli vjenčanica, odjela, te večernjih haljina. Reviju su i pored manekenki iz BiH, Sandre Zadro, Marijane Prolete, Tee Zadro, nosile manekenke iz Hrvatske Antea Kodžoman, te Tina Katanić koja je dobila najveći aplauz posjetitelja.
Gala humanitarnu reviju nosio je i Emerik Gudelj, te Ivan Mikulić i Ana Rucner koji su sve uzvanike počastili svojim glazbenim numerama.
Reviju je zatvorila bivša manekenka Anica Kovač koja je sudjelovala u organizaciji događaja, te je pripremala djevojke za izlazak na pistu.
”Meni je drago što se ovako nešto događa ovdje, pogotovo zato što je humanitarnog karaktera tako da ljudi zaista znaju zbog čega dolaze. Večeras se ovdje spojilo lijepo s dobrim, rekla je Anica Kovač za Bljesak.info
Treći Sajam vjenčanja u Mostaru moći ćete posjetiti i sutra do 21h, na kojemu se prema riječima organizatorice Deane Leko nudi sve za realizaciju savršenog vjenčanja.
”Sadržaj Sajma je dobar i kvalitetan kao i svake godine. Imamo nešto manji broj izlagača, ali smatram, da nije izostala kvaliteta ponude u koju su se uvjerili svi dosadašnji posjetitelji Sajma. Nudi se sve što je potrebno za savršeno realizaciju vjenčanja, od vjenčanica, odijela, večernjih haljina, cvjetni dekoratera, foto studija, do zlatara, rekla je Leko.

(Tekst i foto:bljesak.info)