TG Sport

TDK Koryo i TDK Šujica na Taekwando turniru“ Josip Jović“ u Imotskom

Šujičani su osvojili po jednu od sve tri vrste medalja, dok je TDK Koryo na ovom turniru  pobrončanio, naime nastupilo je 8 članova, a šest od njih osvojili su medalje, čestitamo!

Ovih se dana obilježava 22.obljetnica  pogibije prvog hrvatskog redarstvenika Josip Jovića. Tim povodom u Imotskom je jučer(subota) održan sedmi po redu Memorijalni taekwando turnir „Josip Jović“, Turnir se održao u dvorani Srednjoškolskog centra, a organizator je bio TKD Imotski.
Na turniru su nastupilo oko 300 juniora i kadeta iz  više gradova Hrvatske i Bosne i Hercegovine, među kojima i članovi  iz TKD Koryo iz Tomislavgrada.. Koryo je  na ovom turniru  pobrončanio, naime nastupilo je 8 članova, a šest od njih osvojili su medalje-brončane. Za Koryo su nastupili:
-u kategoriji  kadeta -51kg Antonela Pranjić 3.mjesto
-u kategoriji kadeta -45kg  Ivan Šarac 3.mjesto
-u kategoriji kadeta -44kg Ivana Krajina 3.mjesto
-u kategoriji kadeta -55kg Katarina Šarac 3.mjesto
-u kategoriji juniora -59kg Marija Šarac 3.mjesto
-u kategoriji juniora-59 kg Nikola Šarac-nastup
-u kategoriji juniora -59kg Ivan Letica-nastup
-u kategoriji juniora -55kg Anđela Matić 3.mjesto

{gallery}tkd_josip_jovic{/gallery}

Šujičani u Imotskom osvojili tri medalje: zlatnu, srebrenu i brončanu!

Na 7. memorijalni turnir Josip Jović u Imotskom sudjelovali su i članovi TDK Šujica iz Šujice-Tomislavgrad, koji se predstavio sa sedam natjecatelja u skupini kadeta i juniora, te u iznimno teškoj konkurenciji osvojio tri  medalje: Ružica Barišić okitila se brončanom medaljom u kategoriji juniorki, srebro je osvojila Ivona Pašalić,   dok je ovaj put najuspješnija iz TDK Šujica bila Sendi Krstanović osvojivši zlato u kategoriji kadetkinja.
 Kao i uvijek, Šujički učenici su se potrudili  dočarati nam dio atmosfere kroz njihov mali objektiv amaterskog fotoaparata.

Tekst: Klaudija Klišanin,  fotografije: Školska foto grupa Šujica

Kao zanimljivost bilježimo na ovomu turniru i nastup jednog Duvnjaka pod bojama TKD Zadra-Mirka Ivana Čoline, inače donedavnog člana TKD Koryo.

Čolina je osvojio srebrenu medalju u kategoriji -59 kilograma.  Prvu borbu imao je s Nikolom Šarcem  i pobijedio rezultatom  9:4.

Klaudija Klišanin

www.tomislavnews.com/ M.