TG Night Life

Prvi glas Duvna u Elements club & lounge baru, promovirana domaća pjesma

Sinoć (subota) je u Elements clubu Udruga građana „Dobri ljudi“ organizirala Humanitarnu priredbu „Prvi glas Duvna u Elementsu“,  Elements Club je bio krcat, uglavnom, mlađom publikom. Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati.

 

S nestrpljenjem se iščekivala pjesma, za koju su sve uradili duvanjski autori, osim glazbe. I sinoć je  premijerno izvedena, na oduševljenje publike.

Pjesmu „Kraj“ otpjevala pobjednica i ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg natjecanja „Prvi glas Duvna“,  Duvanjka Martina Perić. Tekst za pjesmu napisala je također Duvanjka Martina Kotarac, glazbu Karlovčanin Sandro Rebić, a aranžman potpisuju: nastavnica solfeggia pri Osnovnoj glazbenoj školi u Tomislavgradu, Zrinka Lukač , profesor  glazbene kulture Ante Radoš – Šoba i Filip Perković. Ovakvih glazbenih izvedbi , a sve u domaćoj, duvanjskoj „proizvodnji“ zasigurno bi trebalo biti više, a ova novina koju su „Dobri ljudi“ uveli ove godine, lijepo je, ugodno i korisno osvježenje priredbi.

U Elementsu je sinoć cijelu večer svirao i odličnu atmosferu napravio duvanjski band „Afrodita“, koji je pratio i još nekoliko natjecatelja koji su pjevali pjesme s „Prvog glasa Duvna 2013.“ Uz malo priče, a više pjesme i plesa,  organizator je priredio i tombolu, od koje je prihod namijenjen Humanitarnoj akciji „PROJEKT ZA POMOĆ SUBUKIJI“  u Africi.

Udruga građana „Dobri ljudi“ sinoć je predstavila i DVD s ovogodišnjeg Prvoga glasa, te pozvali sve dobre ljude i one koji vole dobru duvanjsku pjesmu i Duvanjke i Duvnjake pjevače- amatere, da kupnjom ovoga DVD, po cijeni od 10 KM, podrže Humanitarnu akciju “PROJEKT ZA POMOĆ SUBUKIJI”.

Martina Perić:  Osjećam se odlično, zahvaljujem „Dobrim ljudima“ i publici!

Nakon prezentiranja-izvedbe pjesme, zamolili smo Martinu Perić da nam kaže kako su se spremali za prvo izvođenje pjesme u javnosti i što njoj ta pjesma znači?

-Pjesma ”Kraj”  nastala je poslije održane popularne priredbe  ”Prvi glasa Duvna”, a snimanje te pjesme je ujedno bila  nagrada za osvojeno prvo mjesto od strane žirija. 

Na pjesmi  je cijela ekipa radila punom parom kako  bismo je što bolje prezentirali pred našim sugrađanima. Željeli smo napraviti nešto novo, svježe, zanimljivo i da to bude jedna kvalitetna pjesma, u čemu smo , nadam se, uspjeli! Također,treba napomenuti da smo na jučerašnjem predstavljanju pjesme u klubu ”Elements” sav prihod od prodanih DVD-a i tombole skupili za humanitarnu udrugu ”Kap ljubavi”,te akciju ”Za malena srca Afrike” što mi je posebno drago.

Što se tiče mojih dojmova,ja sam pjesmom oduševljena,smatram da je to jedan veliki plus za mene i jednostavno sam presretna jer sam uspjela sve to prezentirati upravo onako kako sam željela! Doduše, na nastupu je bilo manjih tehničkih problema koje smo na kraju uspjeli prevladati,tako da je to,ruku na srce,jedina stvar na koju se mogu požaliti! Nakon nastupa,osjećala sam se odlično i ispunjeno,pogotovo nakon svih pozitivnih komentara koje sam čula sa strane. Drago mi je da su ljudi prepoznali sav trud koji je uložen u pjesmu jer,na kraju krajeva,to vam samo daje još više energije i poticaj da idete dalje. Sve u svemu,ovo je jedno predivno iskustvo koje ću zasigurno dugo pamtiti. I na kraju,želim zahvaliti Udruzi građana „Dobri ljudi”,svima koji su sudjelovali sa mnom na ovom projektu i trudili se uspjeti, a zahvalna sam i ljudima koji su sinoć došli,uživali u melodijama koje su izvodili natjecatelji Prvog glasa Duvna i još jednom pokazali da imaju veliko srce i da su uvijek spremni pomoći! -izjavila je, još pod snažnim dojmom,  za Tomislavnews Martina Perić, nakon prezentirane, prvi put javno izvedene pjesme „Kraj“.

Ozračje kakvo je vladalo sinoć u Elemenets clubu & lounge baru u Tomislavgradu, možete vidjeti i na ovim fotografijama:

{gallery}PGD_Elements{/gallery}

Ostale fotografije možete pogledati ovdje

www.tomislavnews.com