TG Gospodarstvo

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB HBŽ daje punu potporu štrajku radnika Tvornice kabela

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog  rata  HVO HB Hercegbosanske županije ovim putem daje punu potporu štrajku  uposlenika Tvornice kabela , te zahtijeva od nadležnih institucija  da se udovolji  zahtjevima  radnika.

 

Pozivamo nadležne institucije da pokrenu reviziju privatizacije  svih gospodarskih subjekata na području općine Tomislavgrad.
Žalosna je činjenica  da su žrtve svih tih kriminalnih privatizacija  , u prvom redu branitelji  koji su u pravilu „kisnuli“ u rovu   ,  dok  su  kriminalci  za bagatelu prodavali  našu zajedničku imovinu. Isti scenarij proveden je i u Plastici, Vranu, Bosnaprometu,  itd, itd. Nažalost , u ovoj nakaradnoj državi  Zakoni se poštuju  samo kada se od  sirotinje  trebaju  naplatiti  kazne , struja , telefon,  porez, razne naknade…
Stoga pozivamo sve branitelje Tomislavgrada  , kao i sve časne i poštene  građane Tomislavgrada, da pokažu solidarnost, dođu pred Tvornicu  i daju potporu uposlenicima Tvornice kabela Tomislavgrad u borbi za  njihova zakonska prava.

Tajnik Udruge: Stipe Šumanović/TN