TG Sport

VIDEO/FOTO: MATE ĆURIĆ, član AK”Puls” iz Tomislavgrada, prihvatio izazov Everesting chellenge, trči dan i noć i na Tušnici “osvaja” Mont Everest!

Kako smo već javljali, Mate Ćurić iz Prisoja, poznati duvanjski atletičar, trkač, kojega smo pratili na mnogim njegovima utrkama, maratonima i polumaratonima , trail trčanjima…prihvatio je neobičan Everesting chellenge izazov i već ga “odrađuje”. Od jutros je na Tušnici, na relaciji Vidikovac – Kolino, gdje će pokušati ispenjati visinu Mont Everesta 8848 metara n/v u 26 uzastopnih ponavljanja i sve ukupno oko 90 km dužine. Po vjetrovitom i prohladnom vremenu na Tušnici, već je prevalio više od  pola staze i nastavlja trčati cijelu noć.
Ako uspije, a vjerujemo i molimo Boga da hoće, biti će to prvi i jedini atletičar u B i H koji je svladao ovaj teški izazov, a u cijelom svijetu ih je oko 3000. Sretno Mate!
A specijalni reporter TN Toša, zaustavio ga je u ovim noćnim satima negdje na Tušnici.

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE!

DUVANJSKI ATLETIČAR MATE ĆURIĆ PRIHVATIO NEOBIČAN, NEVJEROJATAN IZAZOV!

S TUŠNICE, U NOĆNIM SATIMA, JAVLJA SE SPECIJALNI REPORTER NAŠEG PORTALA TN! DUVANJSKI ATLETIČAR MATE ĆURIĆ, ČLAN AK "PULS" IZ TOMISLAVGRADA PRIHVATIO NEOBIČAN, NEVJEROJATAN IZAZOV!Kako smo već javljali, Mate Ćurić iz Prisoja, poznati duvanjski atletičar, trkač, kojega smo pratili na mnogim njegovima utrkama, maratonima i polumaratonima , trail trčanjima…prihvatio je neobičan Everesting chellenge izazov i već ga "odrađuje". Od jutros je na Tušnici, na relaciji Vidikovac – Kolino, gdje će pokušati ispenjati visinu Mont Everesta 8848 metara n/v u 26 uzastopnih ponavljanja i sve ukupno oko 90 km dužine.Ako uspije, a vjerujemo i molimo Boga da hoće, biti će to prvi i jedini atletičar u B i H koji je svladao ovaj teški izazov, a u cijelom svijetu ih je oko 3000. Sretno Mate!A specijalni reporter TN Toša, zaustavio ga je u ovim noćnim satima negdje na Tušnici. POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE!

Posted by TomislavNews.com on Thursday, October 8, 2020

www.tomislavnews.com/Ljuba Đ./Foto: Toša