TG Vijesti

DOBRO vam oblačno i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša propadava, a sunce još spava.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, oblačna i kišovita, a za ovo doba godine topla, mlaka, tmurna. Ne dajte da vam vrijeme pokvari ovaj dan, ne dopustite da vam itko i išta pokvari ovaj dan, da vas oneraspoloži, unese negativu energiju, malodušje. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i pijete jutarnju kavu s dragim osobama, zahvalite Bogu na još jednom danu-velikom daru, u kojemu ćete biti vedri unatoč oblačnom nebu.

Ako nemate neodgodivog posla, obveza izvan doma, današnji dan posvetite djeci ili unucima, igrajte igre s njima koje oni vole, možda vole da im pročitate neku priču, prelistajte s njima slikovnicu, zabavite ih nečim kako ne bi uzeli mobitel, a vas ignorirali. Za one koji vole šetati i po oblačnom vremenu i kiši, koji ne mogu bez šetnju, kišobran u ruke i polako, zdravo je!

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnom energijom i empatijom, spremni pomoći potrebitima, s osmijehom na usnama širite dobro raspoloženje, radost i veselje!

www.tomislavnews.com