TG Vijesti

DOBRO vam pretežito oblačno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, ispod kojih se na istoku nazire sanjivo sunce.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, nekako tmuran i oblačan, a umjereno topao, cvjetni i mirisan, pospan, pa bi se moglo još ostati spavati, sanjariti, ali neki to sebi ne mogu dopustiti čeka ih posao, dnevne obveze, a oni stariji, koje ne čeka nikakav posao, ne mogu mirovati, boje se da se nešto ne bi bez njih dogodilo, haha.

Ne morate dugo spavati da biste lijepo sanjali, pa vjerujemo da već pijete prvo jutarnju kavu s dragim osobama, dobro raspoloženi i pripravni odraditi posao koji ste planirali za danas, sa zadovoljstvom a ne preko volje. Ono što ne radite od srca, zdušno, neće ispasti dobro ili vi nećete biti zadovoljnim onim što ste uradili. Ali ako ljubav u srcu nosite, s ljubavlju radite i ljude susrećete i veselo pozdravljate, mirni ste i posvećeni, idite kuda vas volja, radite ono što je dobro, nikoga se ne bojte, ljubav je jača od svega lošega!

Srca ispunjena ljubavlju, duše mirom, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe.

www.tomislavnews.com