HR Vijesti

TREBALO SE SJETITI: Zagreb dobio svoju prvu “Češkaonicu”!

Zagrebački Dubec preplavljen je oglasima za Češkaonicu, salon koji se bavi češkanjem. Ukoliko se volite češkati, rezervirajte svoj termin u novootvorenom salonu u Zagrebu, piše u objavljenom oglasu.
Kako funkcionira Češkaonica? ‘Odaberete termin i čime ćete se češkati, štapićima, perjem…’
Nije šala! Potvrdila je to za Antenu Zagreb Ana koja stoji iza oglasa: “Radi se o salonu za češkanje u kojem se rezervira termin, odabere se trajanje termina i čime ćete se češkati. Da li će to biti sa noktima, štapićima, perjem ili raznim kistovima. Baš salon za češkanje”, kazala je.
Za sve zainteresirane – salon se nalazi na okretištu u Dubravi, a cijena tretmana je 80 kuna za pola sata ili 100 kuna za sat vremena.

“Ja sam ona koja se iznimno puno voli češkati. I gledam neki ljudi se isto vole češati, ali nema ih tko. I onda sam si mislila sad ću ja otvoriti salon pa neka se i drugi imaju gdje češkati”, kazala je vlasnica salona za Antenu Zagreb.
Salon je s radom krenuo danas, a puni su već iduća dva dana. Prvi slobodan termin možete dobiti tek od idućeg tjedna pa ako vas zanima, rezervirajte svoj termin na vrijeme.

www.tomislavnews.com/ antenazagreb.hr