Svijet Vijesti

[VIDEO] Navijači ostali u šatoru!

Strastveni navijači smjestili su se u šator na Poljudu, čekajući utakmicu!

 

Navijači Hajduka i Dinama bili su razočarani odgađanjem utakmice koja se večeras trebala igrati na Poljudu. Zato su neki od njih ušli u šator, u kojemu će čekati utakmicu!

{youtube}GCt6umpegcY{/youtube}

Veliki prolom oblaka razlio se nad Splitom dva sata uoči najvećeg derbija hrvatskog sporta. Palo je toliko kiše da je travnjak na Poljudu bio potpuno prekriven vodom i jedino moguće rješenje bilo je odgoda utakmice za najmanje 24 sata. Tako je odlučeno nakon što su nešto prije 18 sati na teren izašli glavni sudac Ivan Bebek te kapetani momčadi Mirko Oremuš i Josip Šimunić.

– Mi smo bili za to da se igra, prvenstveno zbog velikog broja ljudi koji su došli iz raznih dijelova Hrvatske i inozemstva. Žao mi je zbog njih, ali tako je moralo biti – rekao je kapetan Hajduka Mirko Oremuš.

Povjerenik za sigurnost HNS-a Zoran Cvrk rekao je kako će se utakmica igrati tek u utorak ili srijedu jer policija nije u mogućnosti organizirati sigurnost u samo 24 sata.

– Ovo je viša sila. Treba organizirati novu utakmicu, pravila kažu da bi se trebalo igrati u sljedeća 24 sata, ali policija tvrdi da ne može garantirati sigurnost pa će se igrati u utorak ili srijedu,ali još uvijek nema službenog priopćenja kada će se odigrati ova utakmica.

TN